Inhoud Growemmer

inhoud-growemmerDe inhoud van de Growemmer is zeer zorgvuldig samengesteld en bovendien geheel compleet.

Alle ingrediënten die benodigd zijn om je plant te kweken zijn verpakt in de Growemmer. Je hebt zelf helemaal niet meer nodig, op wat kraanwater na. Controleer na het openen of alles aanwezig is en je kunt al binnen vijf minuten klaar zijn.

Dit is wat je aan zult treffen in de Growemmer:

Biologisch kweekaarde

De kweekaarde is door Growemmer geselecteerd op de beste eigenschappen voor een cannabis plant. Betere aarde is er niet te koop. De aarde is voorzien van de juiste voedingsstoffen die essentieel zijn voor de groei van een jonge plant. De PH waarde van de aarde is tussen de 6.2 en 6.5.

Bio Tabs

De 100% biologische buffer-tablet van BioTech is speciaal ontwikkeld om jonge stekken/planten direct op een organische manier te bemesten.
Vanaf de 1e week tot een volledige ciclus. De BioTech buffer tabletten bevatten organische meststoffen en bevat alle belangrijke mineralen in combinatie met stikstofbindende en fosfaatoplossende bacteriën en organische stoffen voor gezonde groei van potplanten en kuipplanten tot planten in de volle grond.

De tabletten bevatten een samenstelling van langzaam werkende stikstof, natuurlijke humuszuren en gunstige bodembacteriën.
Deze verbeteren de grond en dragen bij aan een goede opname van de meststoffen, waardoor een gelijkmatige gezonde groei plaatsvindt zonder dat de meststoffen uitspoelen. De unieke combinatie van meststoffen en bodembacteriën zorgen voor een gezonde groei en gezonde grond.

Voordelen:

  • 100% organisch materiaal
  • Een natuurlijk en beter alternatief voor langzaamwerkende kunstmest (tabletten)
  • Verbetert de bodemstructuur en verrijkt het natuurlijke bodemleven gedurende een heel jaar
  • Bevat stikstofbindende en fosfaatvrijmakende bodembacteriën en specifieke rhizobacteriën
  • Volkomen veilig voor mens, dier en plant en kunnen de plantenwortels niet verbranden.
  • De stikstof spoelt niet uit; de bodembacteriën binden de niet opgenomen stikstof steeds opnieuw
  • Laten geen reststoffen achter, zijn reukloos en eenvoudig in het gebruik
  • Geven planten bij levering voldoende meststof mee om op elk tuincentrum een seizoen mooi te blijven

Pincet

De zaadjes moeten met de pincept gepakt worden omdat de huidvetten op je vingers het ontkiemingsproces kunnen verstoren.

Autoflowering wietzaadjes

De wietzaadjes (2 stuks, 1 voor reserve) zijn gefeminiseerde autoflowering wietzaadjes. Je plant wordt dus altijd een vrouwtje en gaat onmiddellijk na het ontkiemen in bloei waardoor deze tussen de 60 en 70 dagen klaar is.

Kokos zweltablet

De kokos smelttablet is het ideale medium om ervoor te zorgen dat je zaadje goed ontkiemt. Zonder toegevoegde middelen, dus pure kokos.

Growemmer

Je Growemmer is voor een goede beluchting en voor een eventuele afvoer van teveel water voorzien van gaatjes in de bodem en het deksel van de emmer kan je als schotel gebruiken om onder de emmer te plaatsen.

Handleiding

Op de Nederlandse handleiding staan alle instructies nog eens duidelijk vermeld, samen met het bewateringsschema.